Nov 23

Win toegangstickets voor Velofollies

Evenement

Tags; Velofollies, Shimano, Wedstrijd

Win toegangstickets voor Velofollies

Wie 2011 sportief wenst in te zetten kan op 21, 22 en 23 januari terecht op Velofollies. De 5de editie van de fietsbeurs vind dan weer plaats in de Kortrijk Xpo. Verschillende grote fietsmerken en fabrikanten zijn present zodat u de nieuwe trends voor 2011 kan ontdekken op Velofollies.

Naast de verschillende standen van de exposanten is er op vrijdag 21 januari ook voorstelling van het Quickstep cycling team. De voorstelling zal doorgaan om 16u, een uur eerder, om 15u, kan u terecht bij de stand van Eddy Merckx Cycles voor een signeersessie van Tom Boonen.

Gesponsorde linksVelofollies is uiteraard een totaal evenement en biedt ook de gekende praatcafés met o.a. Rik Vanwalleghem, Karl Vannieuwkerke, Eddy Planckaert en Michel Wuyts. De traditionele modeshow is ook van de partij. De modellen tonen u de nieuwe collecties vrije tijd en fietskleding. U kan ook vrij deelnemen aan de dagelijkse indoor cycling sessie onder leiding van een professionele instructeur. Op zondag wordt ook het Open BMX Kampioenschap van België Indoor betwist.

Zoals u leest valt er voldoende te beleven op Velofollies, het volledige programma en praktische informatie vind u terug op de website van Velofollies.

Wielernet geeft 5x 2 toegangstickets ter waarde van 10 euro weg. Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Meld je aan of registreer indien je niet over een Wielenet (of CycLinks) account beschikt. Eenmaal aangemeld vind je in het menu de pagina "wedstrijd" terug, hierop kan u de wedstrijdvraag beantwoorden. Indien u bij de gelukkige bent geniet u van 2 gratis toegangstickets voor Velofollies.Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links