Feb 27

Tune U20 MTB slechts 22 gram

Nieuws

Tags; Tune, U20 MTB, DC15

Tune U20 MTB slechts 22 gram

Begin deze maand stelde Tune het lichtgewicht DC15 steekas voor. Nu vestig Tune een wereldrecord met de lichtste snelspanners voor de mountainbike. De Tune U20 MTB is een nieuwe generatie lichtgewicht snelspanners die afklokken op 22 gram per paar. Hiermee is dit de lichtste snelspanner in de wereld voor mountainbikes. Voor de racefiets was de U20 al eerder verkrijgbaar en vanaf nu dus ook voor de mountainbike.

De as is vervaardigd uit carbon en dit verklaart het lage gewicht. Aan het begin en uiteinde zijn er titanium buisje op de as gelijmd. Het gelijmde oppervlak is twee maal zo groot gemaakt als nodig, hierdoor wordt er hoge veiligheid gegarandeerd. Een bewijs hiervan is dat er geen rijder gewicht limiet geld voor de U20 MTB snelspanners.

Gesponsorde linksDe technologie├źn van de DC en Skyline Time Trial snelspanner van Tune zijn gecombineerd met nieuwe technologie├źn om tot deze U20 MTB snelspanner te komen. Hierdoor dient er op de scharnierpunten ook geen olie worden aangebracht. Zoals bij de DC15 gebruikt Tune hun gepatenteerde smerende vernislaag.

Tune U20 MTBGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links