Feb 03

Movistar Pinarello Dogma 60.1 foto's

Team fietsen

Tags; Pinarello, Campagnolo, Selle Italia

Movistar Pinarello Dogma 60.1 foto's

U kon al eerder kennis maken op Wielernet met de Pinarello Dogma 60.1 waarmee de renners van team Movistar dit seizoen rijden. Niet zonder succes blijkt, Ventoso behaalde een overwinning in de Tour Down Under en Tondo won de individuele tijdrit in de Tour de San Luis. Volgens de teammanager van Movistar zijn de renners tevreden van de elektronische schakel groep van Campagnolo.

Ondertussen is er ook wat publiciteit rond de teamfiets van Movistar gevoerd en beschikken we over enkele duidelijke foto's. Hierop zijn de onderdelen van de nieuwe groep van Campagnolo duidelijker zichtbaar.

Gesponsorde linksWat ook nog opvalt is de zadelpen, deze is aangepast aan het Selle Italia Monolink systeem. Pinarello ontwikkelde deze zadelpen zodat gebruik van Monolink zadels mogelijk is. Deze zadels hebben een special ontworpen mono carbonrail. In vergelijking met een gewone zadelbrug kunnen de Selle Italia Monolink zadels verder naar achter of voor gemonteerd worden. Dit systeem is gepatenteerd door Selle Italia en vraagt een aangepaste zadelpen, die nu blijkbaar beschikbaar is voor de Pinarello Dogma 60.1.

Pinarello Dogma 60.1 Team MovistarPinarello Dogma 60.1 Team MovistarPinarello Dogma 60.1 Team MovistarPinarello Dogma 60.1 Team MovistarPinarello Dogma 60.1 Team MovistarPinarello Dogma 60.1 Team MovistarPinarello Dogma 60.1 Team MovistarSelle Italia MonolinkGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links