Jan 29

Grinta! Granfondo Team bike

Team fietsen

Tags; Grinta!, Ridley, Sram Red

Grinta! Granfondo Team bike

Onder impuls van het wielermagazine Grinta! werd het eerste Belgische cyclo team opgericht. Het Grinta! Granfondo team bestaat uit vier heren en één dame. De renners kunnen rekenen op een groot aantal partners voor het materiaal en ondersteuning van het team.

De fiets en vrijetijdskleding wordt verzorgd door Craft, aangevuld met accessoires van Specialized en brillen van Rudy Project. De trainingsbegeleiding gebeurt door Energy Lab en met Polar hartslagmeters. Als fietsleverancier wordt er beroep gedaan op Ridley, die de renners voorziet van een Helium kader en 4ZA onderdelen. Daarnaast is de fiets afgemonteerd met Sram Red, Vredestein banden en Tacx drinkfleshouders.

Gesponsorde linksDe kleuren van het magazine zijn geel en rood. Deze zijn dan ook terug te vinden in de teamkleding en fiets. Vreemd is de samenwerking met Ridley niet die sinds kort volop de kaart "We are Belgium" trekt. Het design van de fiets is dan ook zeer Belgisch te noemen en sluit perfect aan bij de teamkleding.

Hieronder kan u in primeur enkele foto's terug vinden van de Grinta! Grandfondo team bike. De hieronder getoonde fiets dient nog afgewerkt te worden met een Specialized Toupe zadel en rode covers voor de Sram Red shifters.

Grinta! Granfondo Team bikeafbeeldingafbeeldingGrinta! Granfondo Team bikeGrinta! Granfondo Team bikeGrinta! Granfondo Team bikeGrinta! Granfondo Team bikeGrinta! Granfondo Team (Foto: David Stockman)Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links