Jan 08

Leopard Trek Madone 6.9 SSL

Team fietsen

Tags; Leopard-Trek, Trek, Shimano Dura Ace DI2

Leopard Trek Madone 6.9 SSL

Het mysterie rond het nieuwe team van de broertjes Schleck is opgehelderd nu het team officieel is voorgesteld. Team Leopard-Trek is een team met de basis in Luxemburg en bestaat uit 29 renners. Een andere belangrijke naam naast de gebroeders Schleck is Fabian Cancellara.

De teamnaam verraad al meteen de materiaal sponsor van de Pro Tour ploeg. Komend seizoen zullen de renner van team Leopard-Trek te bewonderen zijn op een Madone 6.9 SSL team edition. Ook de afwerking en wielen zijn uiteraard van Trek eigen onderdelen merk Bontrager. Voor de aandrijving werd gekozen voor de elektronische Shimano Dura Ace DI2 groep.

Gesponsorde linksTrek voert duidelijk een sterke marketing strategie om hun merk en de ploeg te promoten. Op verschillende social media websites zijn foto's en promotie filmpjes te vinden. Hieronder vindt u een verzameling van enkele foto's van de team fiets en een promo filmpje over de Trek Madone 6.9 SSL.

Leopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLLeopard Trek Madone 6.9 SSLGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links