Dec 31

Pinarello Dogma Team Movistar

Team fietsen

Tags; Campagnolo, 11 speed, Record Ultra

Pinarello Dogma Team Movistar

De eerste foto's van de teambike van het Spaanse team Movistar zijn opgedoken. Het Pinarello Dogma frame bevat de elektronische 11 speed schakelgroep van Campagnolo. De renners van Movistar zullen volgend jaar als enigste rijden met deze nieuwe groep van Campagnolo.

Verder wordt de fiets afgemonteerd met Most stuur en stuurpen, Selle Italia zadel, Elite drinkfleshouders en Look pedalen. Naast de groep sponsort Campagnolo ook de wielen die voorzien zijn Continental tubes.

Gesponsorde linksDe elektronische groep van Campagnolo heeft nog steeds het opschrift "Campy Tech Lab", net zoals bij de voorstelling. Campagnolo beweert hierbij nog steeds dat er geen druk is om de groep in de markt te zetten of aan marketing te doen door een productie naam bekend te maken. Zoals al eerder vermeld verschijnt de groep hoogst waarschijnlijk in 2012 voor consumenten.

Pinarello Dogma Team MovistarPinarello Dogma Team MovistarPinarello Dogma Team MovistarPinarello Dogma Team MovistarPinarello Dogma Team MovistarGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links