Nov 21

Lemond Revolution

Nieuws

Tags; Lemond Fitness, Greg Lemond, FitSupply

Lemond Revolution

De naam Greg Lemond, de eerste Amerikaan die de Ronde van Frankrijk op zijn naam schreef, kent iedereen wel. Maar het merk LeMond Fitness is tot nu toe nog niet zo gekend in de lage landen. In het gamma vinden we enkele moderne hometrainers en spinning fietsen terug. Met als parade paardje de Lemond Revolution.

Het systeem is dan ook wel degelijk revolutionair te noemen. De Revolution is vergelijkbaar met een indoor rollen systeem. Echter hier bevestig je de fiets rechtstreeks op de trainer zonder achterwiel. Dit lost meteen heel wat van de gekende problemen op. Zo heb je geen slijtage meer van de achterband, geen aangepaste snelspanner en geen verhoog voor je voorwiel nodig. Bovendien is de beste eigenschap van de Lemond Revolution misschien wel dat je feilloos kan wisselen tussen racefiets, crossfiets en mountainbike zonder aanpassingen aan de trainer.

Gesponsorde linksMet het grote vliegwiel en geen slippende achterband wordt het gevoel van buiten te fietsen goed nagebootst. Standaard is de Lemond trainer geschikt voor zowel Shimano als Sram en mits een adaptor ook voor Campagnolo. Sinds kort is ook de Power Pilot Meter verkrijgbaar die draadloos connectie maakt met de Revolution. Op het scherm vind je wattage, trapfrequentie, afstand, snelheid, hartslag en verbruikte calorie├źn terug, samen met USB en ANT+ comptabiliteit.

In Amerika kost de Lemond Revolution trainer 499 dollar en de Power Pilot computer kost nog eens 349 dollar extra. In de Benelux wordt de trainer verdeeld door het Nederlandse FitSupply.

Lemond RevolutionLemond RevolutionLemond RevolutionGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links