Nov 11

Ritchey Classic

Nieuws

Tags; Ritchey, Classic, Fixie

Ritchey Classic

Retro is deze dagen weer helemaal in. Tal van fabrikanten spelen in op deze trend en dus ook Ritchey. De nieuwe Ritchey Classic lijn is vervaardigd uit moderne materialen met een tijdloze zilveren afwerking. De Classic onderdelen spitsen zich voornamelijk toe op fixies (fixed gear), stalen fietsen en mondere fietsen met retro design.

De Ritchey Classic onderdelen bestaan uit een mountainbike stuur, race stuur, stuurpen en zadelpen. In het mountainbike stuur zijn er twee varianten, één model met 10° buiging. Dit stuur buigt meer naar de rijder toe zonder in hoogte te veranderen. Het stuur is 660mm breed en weegt 340 gram. Het klassieke 5° model is traditioneel recht en is 560mm breed, met een gewicht van 202 gram.

Gesponsorde linksVoor de racefiets werd natuurlijk geopteerd voor de klassieke ronde bocht. De zogenaamde "drop" bedraagt 128mm dus we kunnen hier spreken over een compact stuur. Het Classic stuur is in 3 breedte verkrijgbaar 40, 42 en 44mm. Het gewicht bedraagt 266 gram.

De Ritchey Classic 4 Axis stuurpen is verkrijgbaar van 90mm tot 130mm, oplopend per 10mm. De stuurpen weegt 107 gram in de 90mm. Zowel het race als de mountainbike sturen en de stuurpen hebben een klem diameter van 31,8mm.

Als laatste in de Classic reeks blijft de zadelpen over. De setback bedraagt 25mm en het gekende 2-schroeven klem systeem is ook aanwezig. De Ritchey Classic zadelpen pen is in 3 diameters verkrijgbaar 27,2, 30,9 en 31,6mm. Het gewicht bedraagt 245 gram voor een zadelpen met diameter 31,6mm die 350mm lang is.

Ritchey Classic mountainbike stuurRitchey Classic race stuurRitchey Classic race stuurRitchey Classic stuurpenRitchey Classic zadelpenGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links