Oct 24

Tacx Alpinista

Nieuws

Tags; Tacx Alpinista, Furiio, ICC

Tacx Alpinista

Op Bikemotion 2010 pakt Tacx uit met een primeur, de nieuwe Tacx Alpinista trainer. De trainer ziet er uit als een loopband, die op zijn beurt gekoppeld is aan de Virtual Reality software van Tacx. Zo wordt er naast de traditionele weerstand een nieuwe functie toegevoegd. De Tacx Alpinista kan een helling nabootsen tot 24%.

Helemaal nieuw is dit systeem ook niet. Vorig jaar konden we alreeds kennis maken op Bike Motion met de Furiio Alpinista trainer. Dit bracht Tacx blijkbaar op idee├źn en hieruit vloeide een samenwerking voort met Furiio. Het systeem is nu verder ontwikkeld en gekoppeld aan de Virtual Reality software van Tacx.

Gesponsorde linksMet de Alpinista wordt het "buiten" fietsen en klimmen zo dicht mogelijk benaderd. Het systeem wordt geleverd inclusief computer en scherm. Klaar voor het trainen met de Real Life Video's en andere functies van de Tacx Trainer Software.Tacx Alpinista op Bikemotion 2010Furiio AlpinistaMark Renshow op dergelijke systeem in een training centrumGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links