Oct 04

G-Form Brake Hood

Nieuws

Tags; G-Form, Sram, Shimano

G-Form Brake Hood

Iedereen kent het wel, pijnlijke handen na een lange dag fietsen. Diverse gel toepassingen in handschoenen en stuurlint bestaan al om dit probleem te verhelpen. Bij G-Form gaan ze nog een stap verder en ontwikkelde ze een nieuwe cover voor de shifters van racefietsen.

De covers bevatten bovenaan een gel toepassing die de trillingen wegfilteren en zo armen en schouders moeten ontlasten. Er zijn twee versie ontwikkeld. Eén bestaat uit een volledig cover, om deze te installeren dient de originele cover verwijderd te worden. Vind je dit wat te moeilijk bestaat er ook nog een gel toepassing die op de huidige cover wordt gekleefd.

Gesponsorde linksG-Form Brake Hood zijn compatibel met Sram, Shimano Dura Ace en Shimano Ultegra. Momenteel kunnen deze al gereserveerd worden, maar de covers zullen pas verzonden worden vanaf 1 december. De G-Form Brake Hood Over-Grips kunnen op elke shifter gekleefd worden en zijn verkrijgbaar vanaf 15 oktober.

Meer informatie en bestellen kan via de website van G-Form. Ook vind je op de website nog andere gel toepassingen voor o.a. in schoenen en op zadels.

G-Form Brake HoodG-Form Brake Hood Over-GripsGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links