Sep 26

Eddy Merckx 2011

Nieuws

Tags; Eddy Merckx, EMX-7, EMX-5, EMX-3, Quick Step CT

Eddy Merckx 2011

De website van Eddy Merckx heeft een update gekregen en de nieuwe modellen voor 2011 staan online. Hieronder het nieuwe parade paardje van Eddy Merckx de EMX-7. Het frame bestaat uit een 62HM/HS carbon. Deze carbon soort is momenteel de hoogst waardige soort die gebruikt wordt voor fietsen.

Van de EMX-7 zal een beperkte oplage van 200 stuks verschijnen naar de wensen van Eddy Merckx zelf, het betreft hier de "Limited Anniversary Edition". Die ontworpen werd naar aanleiding van de 65ste verjaardag van Merckx. Daarnaast is het frame nog verkrijgbaar in 3 andere kleuren; zwart, rood en in de Quick Step kleuren. Want ook de renners van het Quick Step Cycling team rijden volgend jaar op de Eddy Merckx AMX-7 in aangepaste team kleuren.

Gesponsorde linksDe EMX-3 en de EMX-5 zijn ook vernieuwd voor 2011, voor deze frames wordt nu gebruik gemaakt van een nog hoogwaardiger carbon. Ook nieuw is dat deze frames, net zoals de EMX-7, een interne kabel route hebben gekregen. Zo worden de frames weer net iets strakker en zijn de kabels netjes weggewerkt.

Ook de vrouwen, die aan een zeer grote opmars bezig zijn, worden niet in de kou gelaten. De EFX-3 wordt het nieuwe topframe in het vrouwen gamma met de speciale "Female Race Geometry". Deze geometrie is speciaal ontworpen voor vrouwen. Ook het andere carbon frame de EFX-1 en de aluminium AFX-4 en AFX-1 zijn nog steeds verkrijgbaar specifiek voor vrouwen.

De nieuwe modellen kan u bekijken op de Eddy Merckx website.

Eddy Merckx EMX-7 Limited Anniversary EditionEddy Merckx EMX-7 Quick StepEddy Merckx EFX-3Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links