Sep 25

WK verkenning op Tacx Fortuis

Nieuws

Tags; Tacx Fortius, Philippe Gilbert, Dexters Sport

WK verkenning op Tacx Fortuis

Volgend week is het zover, het WK wielrennen in Melbourne. Bij de nationale ploeg wordt vanzelfsprekend Philippe Gilbert naar voor geschoven als kopman. Een kopman die goed voorbereid het WK aanvangt. Al in het voorjaar, tussen Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse Pijl, verkende Gilbert het WK parcours. Niet in Australië maar virtueel op het Tacx Fortius training systeem.

De verkenning gebeurde in Opglabeek bij fietsenzaak Dexters Sport waar permanent het Tacx Fortius systeem staat opgesteld om klanten de virtuele trainingen te laten ervaren. Voor de verkenning van het WK werd er gebruik gemaakt van de Real Life training functie van de Tacx Fortius. Hiermee kan een parcours worden uitgetekend of geïmporteerd met een GPS bestand. Daarna wordt het traject weergegeven via Google Earth.

Gesponsorde linksGecombineerd met de beelden die bondscoach Carlo Bomans eerder maakte in Melbourne, zorgde ervoor dat Philippe Gilbert het parcours al kon verkennen in het voorjaar. Natuurlijk was dit voorrecht niet enkel weggelegd voor Gilbert maar ook voor de andere Belgische renners. Onder andere Maxim Monfort, Bjorn Leukemans, Nic Nuyens, Greg van Avermaet en Dominique Cornu verkende het WK parcours.

Voor meer informatie of test rit op één van de virtuele trainers van Tacx kan u steeds terecht bij een Tacx Star Dealer.

Tacx Fortius Real Live trainingVerkenning WK Philippe Gilbert op Tacx FortiusVerkenning WK Philippe Gilbert op Tacx FortiusVerkenning WK Maxim Monfort op Tacx FortiusVerkenning WK Maxim Monfort op Tacx FortiusVerkenning WK Bjorn Leukemans op Tacx FortiusVerkenning WK Bjorn Leukemans op Tacx FortiusVerkenning WK Nic Nuyens op Tacx FortiusVerkenning WK Nic Nuyens op Tacx FortiusVerkenning WK Greg van Avermaet  op Tacx FortiusVerkenning WK Greg van Avermaet  op Tacx FortiusGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links