Sep 17

Shimano brengt kleur in je fiets

Nieuws

Tags; Shimano, SIS-SP41, SLR

Shimano brengt kleur in je fiets

Tegenwoordig zijn hippe designs niet meer weg te denken uit het peloton. Naast het design worden de onderdelen van de fietsen ook steeds meer op elkaar afgestemd. Hierbij denken we aan gekleurde zadels, stuurlint, remrubbers en kabels. Ook Shimano gaat mee met deze trend en brengt ons gekleurde kabels.

Voor het eerst brengt Shimano diverse kleuren uit in hun top kabels. Zo zullen de SIS-SP41 versnellingsgaine en SLR remgaine verkrijgbaar zijn in het wit, oranje, geel, groen, blauw en rood. Daarnaast blijven de standaard kleuren grijs en zwart ook nog steeds beschikbaar.

Gesponsorde linksDe gekleurde kabels van Shimano zullen zowel beschikbaar zijn als losse kabels sets (voor één fiets) als in werkplaats verpakking.

Ook handig is dat Shimano een stelschroef toevoegt aan hun gamma. Deze wordt gebruikt voor het afstellen van de (voor)derailleur indien er geen stelschroeven op het frame voorzien zijn. De Shimano SM-CA70/50 stelschroef zal zowel in het zwart als zilver verkrijgbaar zijn.

Shimano SLR rem kabelsetShimano SIS-SP41 versnelling kabelsetShimano gekleurde kabels werkplaats verpakkingShimano SM-CA70/50 stelschroefGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links