Jul 06

Geel groene Eddy Merckx fiets voor Chavanel

Team fietsen

Tags; Eddy Merckx, Quick Step, Sylvain Chavanel

Geel groene Eddy Merckx fiets voor Chavanel

Wie de Ronde van Frankrijk op de voet volgt zag Sylvain Chavanel gisteren na een mooie vlucht glansrijk winnen. Omdat Chavanel met heel wat voorsprong over de meet kwam, door diverse valpartijen in het peloton, veroverde hij zowel de gele leiderstrui als de groene puntentrui.

Fietsen sponsor Eddy Merckx had natuurlijk Quick Step voorzien van een geel frame voor het geval dat een Quick Step renner de gele trui zou veroveren. Op de combinatie van de gele en groene trui was de ploeg niet voorzien.

Gesponsorde linksOm de mooie overwinning te vieren en om Eddy Merckx fietsen extra in de kijker te zetten besloten ze gisteren avond in de Eddy Merckx fabriek in Meise om nog een speciaal frame te lakken. Het normaal helemaal gele frame werd aan één zeide groen gelakt.

Ook Jérôme Pineau viel in de prijzen hij pakte de bolletjes trui. Ook voor Pineau kon een aangepaste fiets niet ontbreken.

Of het resultaat geslaagd is kan u hieronder zelf beoordelen.

Geel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGeel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGeel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGeel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGeel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGeel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGeel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGeel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGeel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGeel groene Eddy Merckx fiets voor ChavanelGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links