May 09

Bradley Wiggins Pinarello Graal

Team fietsen

Tags; Pinarello Graal, Bradley Wiggins, Shimano

Bradley Wiggins Pinarello Graal

Naast de Colnago C59 word er in de Ronde van Italië nog meer moois onthuld. Gisteren kon u Bradley Wiggens de proloog zien winnen op het nieuwe tijdrit monster van Pinarello. Wiggens kreeg de nieuwe Pinarello Graal ter beschikking. Het frame is nog steeds een pre-productie prototype en combineert het beste van het Montello piste frame en het Dogma frame. Met de overwinning van de Proloog maakte de Graal al meteen een goede start.

Wiggens heeft 2 fietsen ter beschikking, één met de mechanische Shimano Dura Ace groep en één met de elektronische Shimano Dura Ace DI2 groep. Gisteren reed hij met de fiets met de mechanische groep die uitgerust is met een speciaal design. Om niets aan het toeval over te laten werden de lagers van de wielen, het trapas en derailleurwieltjes voorzien van keramische lagers van Ultimate Ceramic Bearings. Bij de wielen werden zelf de stofkappen (sealings) verwijderd voor minimale weerstand.

Gesponsorde linksHieronder kan u een uitgebreide foto reeks bekijken van de Pinarello Graal.

afbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeelding

Bron/foto's: CyclingNewsGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links