May 08

Colnago C59

Team fietsen

Tags; Colnago, Colnago CSF Inox, Campagnolo

Colnago C59

Aandachtige kijkers van de Ronde van Italiƫ zullen een nieuw Colnago frame opmerken. Sacha Modolo heeft van Colnago het splinternieuwe C59 frame ter beschikking gekregen om de Ronde van Italiƫ mee te rijden. De Colnago CSF Inox renner zal morgen voor de eerste keer kunnen mee strijden voor de overwinning met het nieuwe Colnago C59 frame.

Later dit jaar zal Colnago het C59 frame pas voorstellen aan het grote publiek. Daarna gaat het frame in productie en zal het te koop worden aangeboden voor consumenten.

Gesponsorde linksHet frame heeft een verstrekte buizen structuur en is geoptimaliseerd voor het sprinten. De voorvork is ook versterkt en de achtertrein heeft een oversized profiel om de laterale stijfheid zo hoog mogelijk te houden. Ook nieuw is dat de kabels door het frame lopen en aan het trapas pas terug verschijnen om zo naar de derialleurs te gaan. Daarnaast is er bij het trapas een vlakke plaats voorzien voor het eventueel plaatsen van een Shimano Dura Ace DI2 batterij.

De fiets van Modolo is voor de rest afgemonteerd met Campagnolo Record, Deda stuur en stuurpen, Prologo zadel en Fulcrum wielen. Colnago gaf het frame ook nog een speciaal design voor Sacha Modolo.

Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59Colnago C59

Bron/foto's: CyclingNewsGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links