May 02

De fiets van Alexandre Vinokourov

Team fietsen

Tags; Alexandre Vinokourov, Astana Cycling Team, Specialized

De fiets van Alexandre Vinokourov

Dat Alexandre Vinokourov weer helemaal terug is, na zijn schorsing wegens doping, bewees hij vorige week door Luik-Bastenaken-Luik te winnen. Alexandre behaalde de overwinning op zijn splinternieuwe Specialized S-Works SL3 met aangepast Vino design.

De fiets is afgemonteerd met Sram Red en Zipp wielen, voor Luik-Bastenaken-Luik koos Vino voor de Zipp 202/404 combinatie. Zoals al de voorgaande fietsen van Vino werd er veel goud verwerkt in het design en natuurlijk verschillende verwijzingen naar Astana. Nog speciaal aan de fiets is het SRM (wattage meting) systeem met bijhorend Specialized trapstel afgewerkt met goud kleurige bladbouten.

Gesponsorde linksDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovDe fiets van Alexandre VinokourovGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links