Jan 06

Team Sky

Team fietsen

Tags; Team Sky, Pinarello Dogma, Shimano Dura Ace DI2

Team Sky

Vorige zondag werd het nieuwe Team Sky voorgesteld. Het team bestaat uit 26 renners met als kopman Bradley Wiggins en Serge Pauwels als enigste Belg. Het ambitieuze team wil dit seizoen schitteren en krijgt daarvoor alvast de steun van de Italiaanse fietsconstructeur Pinarello. Als team fiets stelt Pinarello de nieuwe Dogma 60.1 in een aangepast team design ter beschikking.

Als onderdelen sponsor werd er gekozen voor Shimano, die Team Sky voorziet van de Dura Ace DI2 elektronische schakelgroep. De Shimano DI2 groep past perfect samen met het Dogma frame aangezien Pinarello hiervoor een aangepaste versie produceert met interne kabelloop.

Gesponsorde linksVoor de wielen word ook beroep gedaan op Shimano, de renners zullen rijden met de nieuwe C50 en C75 tube wielen. Ook verschijnen hier en daar op de foto's de nieuwe Dura Ace 7900 pedalen met carbon body, die 40 gram lichter zouden zijn dan de huidige met aluminium body.

Voor het stuur en de stuurpen werd er beroep gedaan op Deda, voor het zadel en stuurlint op Prologo en de drinkfles houders zijn van Elite. Een bijna volledig Italiaanse fiets, op uitzondering van de groep, met een prachtig design. Twijfelt u er nog aan of Team Sky zal schitteren?

Team Sky Pinarello Dogma 60.1Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links