Nov 10

Momentsleutel Parktool

Werkplaats

Tags; Parktool, Momentsleutel, Shimano

Momentsleutel Parktool

Elke fietsliefhebber die zelf af en toe sleutelt aan de fiets zal het merk Parktool ongetwijfeld kennen. Parktool staat voor kwaliteit gereedschap specifiek voor fietsen. Met de vele lichte en carbon onderdelen dienen zelfs fietsers die maar sporadisch aan hun fiets werken correct om te springen met de aanhaal momenten die door de fabrikanten worden geadviseerd.

Een goede momentsleutel is daarom een niet te missen gereedschap in elke werkkoffer. In het 2010 gamma van Parktool bevinden zich 2 nieuwe modellen met ratel systeem. Eén momentsleutel voor het fijn werk tussen de 3 en 15 Nm en één momentsleutel voor het zwaardere werk met een bereik van 10 tot 60 Nm.

Gesponsorde linksHet Parktool TW-5 model is de 19,5 cm kleine sleutel voor het lichtere werk. Standaard heeft deze een 1/4 koppeling maar er word een adaptor voor 3/8 bijgeleverd. De grotere broer, het Parktool TW-6 model, is 38 cm lang en hiermee geschikt voor het zwaardere werk en heeft een 3/8 aansluiting.

Momentsleutel Parktool TW-5Momentsleutel Parktool TW-5Momentsleutel Parktool TW-5Momentsleutel Parktool TW-6Momentsleutel Parktool TW-6 class=Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links