Jul 02

Cervélo R3-SL & S3 Tour de France editie

Nieuws

Tags; Cervélo, R3-SL, S3, Veltec

Cervélo R3-SL & S3 Tour de France editie

Cervélo brengt 2 speciale Tour de France edities uit. Zowel de R3-SL als de S3 werden in een Tour de France jasje gestoken. De frames kregen een zwarte lakking met gele details, die verwijzen naar de gele trui, als design. Midden juli zullen de frames verschijnen in beperkte oplage.

Er worden slecht 50 frames van het R3-SL model in dit design wereldwijd uitgebracht. Op dit frame won Carlos Saste vorige jaar de Tour de France. Je krijgt bij het frame dan ook een gele trui met de handtekening van Carlos Sastre. De prijs voor de Cervélo R3-SL zal rond de 3300 euro liggen. Van de S3 worden er iets meer geproduceerd, 200 stuks wereldwijd. De prijs voor de Cervélo S3, die zonder gele trui komt, zal rond de 3800 euro liggen.

Gesponsorde linksBeide frames worden geleverd met de 3T Funda Team voorvork en een geïntrigeerd FSA balhoofd. De R3-SL word geleverd met de 3T Doric Offset LTD (niet op de foto) zadelpen en de S3 gewoon met de standaard Cervélo carbon aero SL zadelpen.

Als je het frame wilt voorzien van een bijpassend trapstel kun je bij Rotor aankloppen. Het Spaanse bedrijf brengt het nieuwe 3D trapstel met de zelfde gele details als de frames uit. Dit trapstel zal ook in de komende Tour de France gebruikt worden door de renners van het Cervélo team.

Cervelo R3-SL Tour de France LTDCervelo S3 Tour de France LTDRotor 3D Tour de France LTDGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links