Apr 12

Canyon Ultimate AL Pavé

Team fietsen

Tags; Canyon Ultimate AL Pavé, Silence-Lotto, Campagnolo

Canyon Ultimate AL Pavé

Om vandaag te starten in Parijs-Roubaix kregen de rijders van Silence-Lotto een aangepaste fiets van Canyon. Het Ultimate AL Pavé frame is geïnspireerd op het F10 topframe van Canyon, maar voor de Hel van het Noorden werd er gebruik gemaakt van Aluminium in plaats van Carbon. Bestaand uit 7005 serie Ultralight Aluminium moet de fiets het nodige comfort bieden om de kasseistroken te trotseren.

Het frame kreeg een 10 mm langere bovenbuis mee voor een langere en stabielere wielbasis. Ook werd er extra ruimte voorzien bij het trapas en de achtertrein zodat er een tandwiel 46 geplaatst kan worden als binnenblad voor de rijders die dit wensen. Vooraan kreeg de fiets ook de lichtere en comfortabelere One-One-Four carbon voorvork, deze werd geleend van het Canyon Ultimate CF SLX frame.

Gesponsorde linksEen groter comfort op de kasseistroken kun je uit bredere banden halen. Daarom werden de achtertrein en voorvork meer opengewerkt zodat er 28 mm brede banden gemonteerd kunnen worden.

Als slot werd de Canyon Ultimate AL Pavé ook nog voorzien van speciale graphics. Op de onderbuis bevinden er kasseien dewelke het frame een "dirt look" meegeeft. Bovenaan is er een overzicht voorzien met alle kasseistroken en afstanden, zo behouden de renners altijd een het overzicht.

Canyon Ultimate AL PavéCanyon Ultimate AL PavéCanyon Ultimate AL PavéCanyon Ultimate AL PavéGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links