Jan 23

Canyon team fiets Silence Lotto

Team fietsen

Tags; Silence Lotto, Canyon, Campagnolo

Canyon team fiets Silence Lotto

Het weg seizoen is alvast weer gestart met de Tour Down Under. Er zijn vele transfers gebeurd in het wielerpeloton, maar niet enkel bij de renners. Ook onder de fiets fabrikanten waren er voor dit seizoen bijzonder veel wissels.

Zo rijd Rabobank dit seizoen op Gaint, Team Milram met Stevens fietsen en de Belgische ploeg Silence-Lotto niet meer met de Belgische fietsen van Ridley maar met het Duitse Canyon.

Gesponsorde linksDe wielerploeg Silence -Lotto word voorzien van Canyon Ultimate CF Pro kaders, maar ook de nieuwe superlichte SLX versie. Voor de tijdritten staat het nieuwe Speedmax CF tijdrit kader ter beschikking.

De groep word aangeleverd door Campagnolo en bestaat uit Super Record, welke ondertussen is uitgebracht in 11 speed. Deze groep voorziet keramische lagers in het trapas, derialleurwieltjes en in de rem lagers.

De af montage bestaat uit Ritchey WCS onderdelen, zowel de zadelpen als het stuur en stuurpen. Mavic levert hun top wielset "Ultimate" met continental tubes. Verder rijden de renners nog met Tacx Tao drinkfles houders alsook drinkflessen van Tacx, het zadel is van Selle Italia. Om optimaal te kunnen trainen werden training fietsen ook nog voorzien van een Powertap wattage meter.

Canyon stelt de team fiets ook te koop voor de gewone consument. De fiets is rechtstreek te bestellen op www.Canyon.com voor de prijs van 5499 euro.

Canyon team fiets Silence Lotto

Copyright foto: Photo News / Silence-Lotto, meer foto's vind u terug op www.Silence-Lotto.com.Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links