Jan 22

Kona Bongo Bongo Racing Team

Nieuws

Tags; Kona, Bongo Bongo Racing Team, Kona Basic Needs

Kona Bongo Bongo Racing Team

Heeft u zich al altijd willen inzetten voor het goede doel? Kona geeft je de kans om een wedstrijd naar keuze te rijden ten voordelen van een goed doel zoals WWF via KONA Basic Needs. Je kan een wedstrijd naar keuze rijden voor het Kona "Bongo Bongo Racing Team". Kona levert hiervoor de wielertruitjes aan die je dient te dragen tijdens de wedstrijd.

Vooraleer je kan starten in de blitse Bongo Bongo truitjes dien je eerst een registratie te doorlopen op de website www.konaworld.com.

Gesponsorde linksOp de website vind je ook een officieel sponsorformulier terug waarmee je geld kan inzamelen. Het is de bedoeling zoveel mogelijk mensen jou te laten sponsoren om dan weer dit geld over te maken naar de organisatie van Kona Basic Needs (www.konabasicneeds.org).

Eenmaal de wedstrijd achter de rug is dien je een verslag en foto's door te sturen naar Kona, die dan zullen verschijnen op de website.

De actie loopt in verschillende landen, waaronder Belgiƫ en Nederland. Meer informatie vind je terug op www.konaworld.com.

afbeeldingafbeeldingGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links