Sep 30

Win vrijkaarten voor Bike Motion 2014

Evenement

Tags; Bike Motion, Shimano, Campagnolo

Win vrijkaarten voor Bike Motion 2014

Fietsen is emotie, pure passie om jezelf te verbeteren. Bike MOTION Benelux – van 17 tot en met 19 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht - is de ideale plek om dat te doen. Sportieve fietsers vinden hier de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes, er is een parcours waarop je de nieuwste MTB-modellen kunt testen en er worden clinics en workshops gegeven over voeding, training, techniek en houding. Uiteraard vind je op Bike MOTION Benelux ook de nieuwste fietsonderdelen en -accessoires en wie weet ga je met een compleet nieuwe outfit naar huis. Nieuwe onderdelen van het uitgebreide activiteitenprogramma zijn de Ladies Night op vrijdagavond en de finale van de City Mountainbike die dit jaar in Utrecht plaats vindt. Op een uitdagend parcours in Hal 12 van Bike MOTION Benelux om precies te zijn. Kijk voor het complete programma en laatste nieuws op www.bikemotionbenelux.nl.

Gesponsorde linksPraktisch
Bike MOTION Benelux, 17 t/m 19 oktober 2014, Jaarbeurs |Utrecht. Openingstijden: vrijdag 17 okt van 10 – 21 uur, zaterdag 18 en zondag 19 okt van 10 – 17 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 16,00. Meer informatie + voordelige online voorverkoop: www.bikemotionbenelux.nl.


Win! Win! Win!
Doe mee aan onze Wielernet Bike Motion 2014 wedstrijd en bezoek de beurs helemaal gratis. Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Meld je aan of registreer indien je niet over een Wielenet (of CycLinks / OffroadBiking) account beschikt. Eénmaal aangemeld vind je in het menu de pagina "wedstrijd" terug, hierop kan u de wedstrijdvraag beantwoorden. Indien u bij de gelukkige bent geniet u van 1 gratis toegangstickets voor Bike Motion. Deelnemen kan tot en met 11 oktober 2014.Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links