Oct 28

Raddraaiers

Wielerboeken

Tags; Lance Armstrong, Tour de France, Wielernet

Raddraaiers

Begin dit jaar veranderde de wielergeschiedenis. Er waren veel geruchten en beschuldigingen aan het adres van Lance Armstrong, maar voor het eerst sprak de zevenvoudige tourwinnaar vrijuit. In de talkshow van Opera Winfrey verklaarde Armstrong dat zijn carrière één grote leugen was.

In het boek Raddraaier wordt door Reed Albergotti en Vanessa O’Connell, twee journalisten van The Wall Street Journal, nog meer onthuld over de persoon Lance Armstrong. Hoe slaagde Armstrong er in stap voor stap een entourage uit bouwen waarin hij jaren lang zijn gang kon gaan en ongemerkt kon doperen en alle concurrenten en tegenstanders mond dood kon maken.

Gesponsorde linksHet 464 pagina’s dikke boek doet stap voor het stap het verhaal uit te doeken waarin iedereen aanbod komt, van materiaalman tot dopingofficial. Aan de hand van interviews en uiteenzettingen krijg je een overzicht over het grootste leugen dat de wielergeschiedenis heeft gekend.

Het boek Raddraaiers is te koop voor 24,95 euro en zal je ongetwijfeld boeiend leesvoer bieden op de koude en natte herfstdagen.

RaddraaiersGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links