Sep 23

Win vrijkaarten voor Bike Motion 2013

Evenement

Tags; Bike Motion, Shimano, Campagnolo

Win vrijkaarten voor Bike Motion 2013

Als fietsliefhebbers schuimen we dagelijks het internet af naar de laatste nieuwtjes. Nu Bike Motion er weer aan komt kunnen we al dat moois ook in het echt gaan bewonderen. Met meer dan 600 merken is er voor ieder wat wils en zijn alle grote fabrikanten en importeurs vertegenwoordigd.

Naast al de pareltjes van racefietsen, moutainbikes, trekking, bmx en trial fietsen zijn ook alle laatste nieuwe trends fietskleding, schoenen en accessoires terug te vinden op de beurs. Ook worden er diverse clinics en workshops gegevens over voeding, training, techniek en je positie op de fiets. Een indoor test parcours is ook aanwezig, zodat je enkele modellen kan uittesten.

Gesponsorde linksBike Motion Benelux gaat door van 11 tot en met 13 oktober in de Jaarbeus Utrecht. Op vrijdag 11 oktober kan je terecht van 12u tot 21u. Zaterdag 12 en zondag 13 oktober kan je de beurs bezoeken van 10u tot 17u. Een toegangsticket kost 16 euro aan de kassa, bestel je online is er een korting voorzien. Kaarten aankopen en extra informatie via de website www.bikemotionbenelux.nl.

Doe mee aan onze Wielernet Bike Motion 2013 wedstrijd en bezoek de beurs helemaal gratis. We mogen maar liefst 10 vrijkaarten weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Meld je aan of registreer indien je niet over een Wielenet (of CycLinks / OffroadBiking) account beschikt. EĆ©nmaal aangemeld vind je in het menu de pagina "wedstrijd" terug, hierop kan u de wedstrijdvraag beantwoorden. Indien u bij de gelukkige bent geniet u van 1 gratis toegangstickets voor Bike Motion. Deelnemen kan tot en met 1 oktober 2013.Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links