Jun 05

Speciale fietspakken

Partner

Tags; Filipit, MatraBike, Bioracer

Speciale fietspakken

Het wielerseizoen heeft zijn aftrap gevonden en eindelijk lijkt het weer ook eens goed mee te gaan zitten voor een tocht met een ferm aantal kilometers onder een blauwe horizon. De zon die schijnt terwijl je als een klasbak over de keien dondert met een paar vrienden, kan het mooier? Bijna niet... Maar toch iets. Sinds enkele maanden is er qua fietspakken een hele mooie trend ingezet wat betreft fietspakken. De fietspakken verschenen in eerste instantie via grote Amerikaanse blogs als HiConsumption en The Awesomer maar zijn inmiddels ook opgepikt door Flipit.com. Flipit maakt in haar aanbiedingen wel vaker melding van bijzondere sale items en originele spullen maar deze outfits die ze in het overzicht aanbieden zijn specifiek goed te versmaden voor wielerliefhebbers. Zo zou je deze zomer de blits kunnen maken in bijvoorbeeld een wielerpak in de vorm van een kostuum, een spidermanwielerpak, een muscleskin wielrenpak of een iron man wielerpak.

Gesponsorde linksFlipit biedt de wielerpakken meestal in samenwerking met Amazon aan op haar website en heeft zo nu en dan speciale aanbiedingen op deze grappige maar ook zeker functionele outfit.

Flipit? Zegt me niks…? Kan kloppen! Flipit is een relatief nieuwe speler op de Belgische markt en verzameld kortingscodes en heeft bespaarwijzers om mensen te helpen besparen. Zo kun je in de sports en outdoor categorie ook op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen op racefietsen. Bijvoorbeeld in het assortiment van Matrabikes vindt je schitterende racefietsen voor spotprijzen. Meer weten check dan snel de site van Flipit.

Speciale fietspakkenSpeciale fietspakkenSpeciale fietspakkenSpeciale fietspakkenSpeciale fietspakkenGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links