Apr 20

Bradley Wiggins Biografie

Wielerboeken

Tags; Team Sky, Pinarello, Tour de France

Bradley Wiggins Biografie

Dat Bradley Wiggins een opmerkelijk figuur is ontgaat niemand in 2012. Een opmerkelijk verleden, iets wat vreemde persoonlijkheid en een prachtig kampioen op de fiets. Met zijn overwinning in de Ronde van Frankrijk en in de Olympische tijdrit gaat Wiggins voor eeuwig de geschiedenisboeken in. Voor het eerst in 100 jaar wint er nog eens een Brits renner de Ronde van Frankrijk.

Een biografie kon dan ook niet uitblijven moet John Deering gedacht hebben. Hij vermengd de Ronde van Frankrijk van 2012 met het levensverhaal van Wiggins. Bradley verloor zijn vader door overvloedig drankgebruik en lust zelf ook wel eens een glaasje. Toch weet hij, op zijn manier, grote overwinningen te behalen met als kers op de taart de gele trui in Parijs.

Gesponsorde linksHet boek leest vlot mede door het aangename lettertype en lettergrote. Het boek is middenin opgevrolijkt met foto's van Wiggins zijn leven die duiding geven aan het verhaal. Met 272 pagina''s is het boek zeker een aanrader om het slechte weer in het voorjaar weg te lezen.

Bradley Wiggins BiografieBradley Wiggins BiografieGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links