Jan 04

Win vrijkaarten voor Velofollies 2013

Evenement

Tags; Velofollies, Shimano, Cannondale

Win vrijkaarten voor Velofollies 2013

Traditioneel na de jaarwisseling staat Velofollies voor de deur en dit al voor de 7de keer. Jaar na jaar groeide de fietsbeurs dan ook uit tot een niet te missen evenement. Alle grote merken zijn dan ook present, inclusief voor het eerst Shimano en Cannondale. Met 200 exposanten en meer dan 30.000 bezoekers is Velofollies dan ook niet te missen voor de wielerliefhebbers. De fietsbeurs gaat dit jaar door op 25, 26 en 27 januari in Kortrijk Xpo.

Naast de exposanten is er ook nog heel wat rand animatie voorzien. Zo kan je als bezoeker genieten van een BMX-jumpshow en de trial kunsten van Kenny Belaey. Zeer leuk is het aangelegde testparcours waar verschillende fietsen en e-bikes uit te proberen zijn. Uiteraard kunnen de jaarlijkse ploegvoorstelling ook niet ontbreken. Zo kan u ondermeer kennis maken met de nieuwe formatie Team 3M. Verder zijn er ook nog modeshows, praatsessies, signeersessies en een competitie 'bandenwisselen' (vrijdag 25/01).

Gesponsorde linksWielernet geeft 10 toegangstickets ter waarde van 11 euro weg. Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Meld je aan of registreer indien je niet over een Wielenet (of CycLinks / OffroadBiking) account beschikt. Eenmaal aangemeld vind je in het menu de pagina "wedstrijd" terug, hierop kan u de wedstrijdvraag beantwoorden. Indien u bij de gelukkige bent geniet u van een gratis toegangstickets voor Velofollies.Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links