Sep 21

Wowow Wo255 led lamp

Nieuws

Tags; Wowow, Wo255, Wielernet

Wowow Wo255 led lamp

Wie 's morgens of 's avonds fiets weet dat dit niet altijd een pretje is. Het toenemende autoverkeer en de soms slecht liggende fietspaden kunnen een hekelpunt zijn. Je zichtbaar maken en een goede fietverlichting is dus van groot belang.

Laat dat nu net de sterkte zijn van Wowow, als specialist van reflecterende kleding en fietsverlichting. In het uitgebreide gamma vind je alle mogelijke reflecterende kledij, accessoires en verlichting. Wielernet kreeg de kans van Wowow om de Wo255 USB led verlichting te testen.

Gesponsorde linksDit lichtgewicht fietslampje met 5 heldere witte leds (ook verkrijgbaar als rood achterlicht) weegt slecht 30 gram inclusief de stuurhouder. De houder op het stuur plaatsen ging zeer gemakkelijk door middel van een elastiek, die ook geschikt is voor oversized sturen. Door de geribbelde rubber aan de binnenkant zit de stuurhouder zeer goed vast. Ook het lampje zelf, dat je in de houder klikt, zit 100% vast. Aan het lampje zit een langwerpige clip waardoor je deze ook aan een jas kan bevestigen (bv. tijdens het wandelen).

De 5 ledjes kunnen in 5 verschillende standen, van een vaste lichtbundel tot diverse knipperstanden, geplaatst worden met een zichtbaarheid van 100m. Wanneer je kiest voor de vaste stand gaat de Wowow Wo255 4 tot 5 uur mee. In een knipperstand loopt dit op tot 20 uur. In stand 5 schakel je de automatische functie in. Hierdoor zal de lamp automatisch gaan branden wanneer je bv. door een tunnel rijd of het donker word.

De ingebouwde Li-ion batterij opladen kan makkelijk met de bijgeleverde USB kabel. Wanneer je het lampje koppelt met de USB kabel aan je computer licht er een ledje rood op. Na 1 tot 1,5 uur veranderd dit naar groen en is de Wo255 weer klaar voor gebruik.

Met de grote lichtbundel, herlaadbare batterij en het lichte gewicht voldoet de Wowow Wo255 dus prima aan alle eisen van de hedendaagse fietser.
Meer informatie vindt u ook nog terug op de website van Wowow.

Wowow Wo255Wowow Wo255Wowow Wo255Wowow Wo255Wowow Wo255Wowow Wo255Wowow Wo255Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links