Sep 19

Win toegangstickets voor Bike Motion 2012

Evenement

Tags; Bike Motion, Shimano, Campagnolo

Win toegangstickets voor Bike Motion 2012

Vanaf 12 oktober tot en met 14 oktober kan je weer terecht op de grootste fietsbeurs van de Benelux. Bike Motion biedt maar liefst meer dan 600 merken aan gebracht door verschillende exposanten. De beurs die jaarlijks doorgaat in Utrecht blijft groeien en dit is enkel positief voor de bezoekers. Als fietsliefhebber kan je kennis maken met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Iedereen komt aan zijn trekken, van racefanaat tot offroadbiker.

Tijdens de ontdekkingstocht tussen de nieuwe fietsmodellen, onderdelen en snufjes, voorziet Bike Motion ook heel wat randactiviteiten. Naast de spetterende modeshow en demonstraties kan je ook heel wat informatie vergaren over voeding of die ene fietsvakantie die al lang op je verlanglijstje staat. Bij iedere fietsfanaat staat 12 t/m 14 oktober groot aangekruist in de agenda, de bekende wielrenners zullen dus ook niet ontbreken.

Gesponsorde linksWielernet geeft 5x 2 toegangstickets ter waarde van 15,50 euro weg. Meedoen aan de wedstrijd is simpel. Meld je aan of registreer indien je niet over een Wielenet (of CycLinks / OffroadBiking) account beschikt. EĆ©nmaal aangemeld vind je in het menu de pagina "wedstrijd" terug, hierop kan u de wedstrijdvraag beantwoorden. Indien u bij de gelukkige bent geniet u van 2 gratis toegangstickets voor Bike Motion. Deelnemen kan tot en met 30 september 2012.

Meer informatie over de wielerbeurs vindt u ook nog terug op de website van Bike Motion.Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links