Jul 25

Eddy Merckx EMX-525

Nieuws

Tags; Eddy Merckx, Campagnolo, 11 Speed

Eddy Merckx EMX-525

Vandaag is Eddy Merckx gestart aan een trip naar Londen. Als Belgische ambassadeur voor de fiets onderneemt Merckx een fietstocht van Brussel naar Londen. De tocht werd opgedeeld in 3 etappes goed voor 350 kilometer. Hiervoor werd er een heus peloton samengesteld met andere Olympische medaille winnaars en enkele prominenten. Als de tocht naar planning verloopt komt de groep op 27 juli in het Belgium House in Londen aan.

Bij Eddy Merckx Cycles spelen ze handig in op de publiciteit die Merckx krijg omtrent dit project. Zo werd Eddy voorzien van een gloednieuwe EMX- 525 fiets met aangepast "Belgisch" design. "Het EMX-525 zal het parade paardje worden van de 2013 collectie" luidt het bij Eddy Merckx Cycles.

Gesponsorde linksVeel informatie over het nieuwe Mercx EMX-525 frame is er nog niet bekent. De vork sluit nauw aan in het frame, zoals bij het EMX-7 model en de aƫrodynamische zadelpen springt meteen in het oog. De fiets werd afgemonteerd met een mechanische Campagnolo Super Record 11 speed groep. De vraag blijft dan ook als Eddy Merckx Cycles in 2013 eindelijk mee op de kar springt van het elektronisch schakelen. Tot op heden is geen enkel frame in de collectie compatibel voor een elektronische groep.

Als u zich afvraagt waarvoor het nummer 525 staat? Eddy Merckx behaald maar liefst een indrukwekkend aantal van 525 overwinningen in zijn carriĆØre.

Eddy Merckx EMX-525Eddy Merckx EMX-525Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links