May 20

Handboek Tour de France

Wielerboeken

Tags; Michael Boogerd, Tour de France, Rabosport

Handboek Tour de France

De Rond van Italië begint aan haar laatste week en stilaan beginnen we te dromen van het grootste wielerspektakel van het jaar. Over een dikke maand, op 30 juni, start de Ronde van Frankrijk. Alle toppers, met uitzondering van Alberto Contador, zullen weer strijden om de felbegeerde gele trui.

Kan je niet wachten tot 30 juni dan is er alvast het Handboek Tour de France 2012. Dit handboek werd geschreven door Michael Boogerd in samenwerking met Maarten Scholten (sportredacteur).

Gesponsorde linksDoorheen het handboek krijg je een uitgebreid overzicht van alle etappes met de klare kijk van Boogerd op elke etappe. De ex-renner geeft zijn scherpe analyse en vertelt leuke weetje van zowel het verleden als het heden. Het leuke hieraan is dat Michael Boogerd door zijn ruime ervaring als renner kennis van zaken heeft.

Daarnaast lees je nog een hoop aan informatie over de Ronde van Frankrijk. De feiten, historie en weetjes brengen je al helemaal in de stemming voor weer een nieuw spektakel. Hierbij worden ook de toeristische en etapperegio’s niet over het hoofd gezien. Verder wordt er ook nog duiding geven aan de wielertaal. Wat betekend bv. “grasmaaien” in het peloton?

Dit complete handboek laat dan ook niets onbesproken. Het leest zeer fijn en geeft je vaak een andere kijk op de Tour door de verhalen van Boogerd. Het Handboek Tour de France van Michael Boogerd en Maarten Scholten is te koop in de betere boekhandel of online voor 15 euro.

Handboek Tour de FranceGesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links