Sep 16

Tacx Genius

Nieuws

Tags; Tacx, Genius, Stardealers

Tacx Genius

Met de Genius virtual realty trainer heeft Tacx een nieuw stokpaardje in het gamma. Sinds de ontwikkeling van de Bushido is Tacx de weg ingeslagen van draadloze communicatie. Dit is ook terug te vinden op de Tacx Genius. De communicatie tussen de rem, interface en computer (pc) voorloopt draadloos. Er is wel nog netspanning vereist om de Genius van de nodig stroom te voorzien.

Er wordt gebruik gemaakt van de ANT technologie waardoor er ook andere ANT toepassingen kunnen geïntrigeerd worden in het systeem. Ook aan de motorrem werd gesleuteld, deze ziet er niet alleen anders uit als bij de Fortius, maar kan ook een hoog vermogen creëren bij lage snelheden. Hierdoor worden de simulaties en het klimwerk nog realistischer.

Gesponsorde linksNieuw is ook het BlackTrack stuurframe waarbij het voorwiel niet uit de fiets dient verwijderd te worden zoals het geval was bij de Tacx Fortius. Je plaats het voorwiel op een draaischijf waardoor het sturen in VR werelden nog realistischer aanvoelt. Ook het stuurframe communiceert draadloos met de computer dankzij de ANT technologie.

De Tacx Genius VR trainer word geleverd met de Tacx Trainer Software 3 en zal beschikbaar zijn begin 2012. Op dat zelfde moment zal ook de nieuwe Tacx Trainer Software 4.0 beschikbaar zijn. De TTS 4.0 bevat enkele nieuwe functies en nieuwe VR terreinen. De interactie met mensen, auto’s en andere elementen en de intelligentie van de computer tegenstanders zijn grondig verbeterd.

Leuk is ook de nieuwe Velodrome wielerbaan met Zesdaagse sfeer. Hierop kun je een dernyrace, puntenkoers, afvalrace, achtervolging en zelf een ploegen achtervolging rijden. Met een multiplayer licentie kan dit zelfs tegen echte tegenstanders over heel de wereld in plaats van tegen de computer.

Wel even opletten als je wenst te upgraden van de TTS 3 naar de TTS 4 want voor de nieuwe software zijn zwaardere systeemeisen vereist.

Tacx GeniusTacx GeniusTacx GeniusTacx Genius
Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links