Jul 15

Michelin Pro4

Nieuws

Tags; Michelin, Pro4, AG2R

Michelin Pro4

Een nieuwe band is opkomt bij Michelin, dat als 120 jaar actief is in het maken van fiets banden. De Michelin Pro4 moet beter presteren en langer meegaan dan zijn voorganger de Pro (Race) 3. In natte omstandigheden zou er een verbetering zijn van 16% meer grip door een nieuw dual compound loopvlak.

Bij Michelin hebben ze ingezien dat een lage rolweerstand en hoge lekbestendigheid moeilijk te combineren valt in één band. Daarom komen er van de Pro4 vier verschillende versies met specifieke eigenschappen op de markt.

Gesponsorde linksVoor de kilometervreters komt Michelin met de Pro4 Endurance. De naam zegt het al zelf, de band werd ontwikkeld om vele kilometers aan te kunnen en dit met een hoge lekbestendigheid. De band zal beschikbaar zijn in het grijs, geel en rood.

De Michelin Pro4 Service Course wordt omschreven als een echte all-round band met een 110tpi karkas. Het gewicht van de Pro4 bedraagt 200 gram en de band zal beschikbaar zijn in veel kleur opties; licht blauw, donker blauw, zwart, beige, wit, roze en rood.

Wens je echt een maximaal lage rolweerstand, is er de Michelin Comp Service Course. Specifiek gericht op een lage rolweerstand behaald de band 7% meer rendement dan zijn voorganger. De band heeft een 150tpi karkas en weegt 180 gram. Als kleuren zullen donker blauw, rood en zwart beschikbaar zijn.

Als afsluiter is er de Michelin Pro4 Limited Service Course. Hier moet je geen bescherming tegen lek rijden verwachten, maar een super lichte band van 165 gram die maximaal presteert. In de kleur is er geen keuze, de band zal enkel beschikbaar zijn in het zwart.

Michelin Pro4Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links