Nov 29

Limited Edition Fox 40 RC2 & DHX RC4

Nieuws

Tags; Fox, Animal Commencal team, Sabma

Limited Edition Fox 40 RC2 & DHX RC4

Fox brengt een gelimiteerde versie op de markt van de 40 RC2 downhill voorvork en de DHX RC4 achterdemper. Dit omdat Gee en Rachel Atherton, twee door Fox gesponsorde downhillers van het Animal Commencal team, Wereld Kampioen zijn geworden in Italiƫ.

De 40 RC2 voorvork is hetzelfde als het productie model 2009, met uitzondering van de veer want deze is in titanium uitgevoerd. Het gewicht van de vork bedraagt 3,09 kilogram inclusief as. De DHX RC4 achterdemper is volledig nieuw. Deze werd van nul opgebouwd en is afgesteld en "getuned" voor het hoogste niveau. Deze heeft een gewicht van 447 gram (de veer niet inbegrepen).

Gesponsorde linksEr worden slechts 200 geproduceerd, deze speciale editie bevat uiteraard een logo met daarin de Wereld Kampioen (regenboog) strepen verwerkt. Midden december zullen de eerste vorken en dempers te krijgen zijn. Als kers op de taart krijg je ook nog 2 foto kaarten meegeleverd van Gee en Rachel, op de handleiding CD vind je ook nog de overwinning video's van het WK.

Limited Edition Fox 40 RC2 & DHX RC4Limited Edition Fox 40 RC2 & DHX RC4Limited Edition Fox 40 RC2 & DHX RC4Limited Edition Fox 40 RC2 & DHX RC4Gesponsorde links/p>

Schrijf zelf een reactie


Registreren

Aanmelden

Links